Intervju Education Abroad

Hur kan Education Abroad hjälpa dina studenter?

Att ta del av sin utbildning utomlands är en fantastisk möjlighet. Du upplever en helt ny värld samtidigt som du studerar och samtidigt stärker du dina sociala och språkliga färdigheter. Att välja att studera utomlands kan vara ett stort beslut för många, och det kan vara svårt att bestämma vilken utbildning man ska ta och var i världen man vill åka.

Vi på Education Abroad har ett team av skickliga studievägledare som är redo att dela med sig av sina egna erfarenheter och vägleda nya studenter, så att vi tillsammans kan hitta den perfekta matchningen. Vi samarbetar med universitet och högskolor i Australien, Nya Zeeland, USA och Kanada, så det finns många alternativ, oavsett vad du än önskar.

Vi kommer gärna på besök för att inspirera och berätta om alla universitet och högskolor vi samarbetar med, hur ansökningsprocessen fungerar, hur det fungerar med studielån för studier utomlands och mycket mer. Alla våra studievägledare har själva studerat utomlands, så vi delar också våra egna erfarenheter, till inspiration för framtida studenter.