Gratis i skolan

Alla material på utbudet.se är gratis i skolan och du som arbetar inom skolvärlden kan beställa och ladda ner gratis material till dig och dina elever. Sidan uppdateras med nya undervisningsmaterial varje dag.

Gratis i skolan för lärare och elever

Lärarhandledningar, filmer, tidningar och broschyrer är bara en liten del av vad utbudet.se erbjuder gratis för dig som är lärare. Här finns ett stort utbud av målgruppsanpassat skolmaterial samlat från företag, myndigheter och organisationer. Alla olika material är anpassade för de flesta årskurserna och är noga utvalda att bidra till ökad kunskap och passa in i din undervisning.

Utbudet.se uppdateras varje dag med nya lärarmaterial, elevmaterial och digitala komplement. Det är enkelt att beställa och vi levererar bara inom några dagar. På utbudet.se har vi samlat material som kan användas gratis i skolan. Genom att samla branschtidningar, lärarhandledningar, broschyrer och mycket mer kan du som lärare tidseffektivt beställa från fler aktörer samtidigt. Du betalar ingenting för varken skolmaterialet eller frakten, det är helt gratis i skolan.

Idag är det viktigt att elever och morgondagens vuxna kan värdera, analysera och kritiskt granska information. Allt som beställs på utbudet.se är gratis i skolan och leder till att elever och lärare får en ökad möjlighet till just detta.