Välj Ämne/Tema
Naturkunskap (36 st)
SNABB-BESTÄLLNING - om du vill ha allt som visas nedan använder du denna beställningsruta.
Topplista - lärarnas favoriter!
SNABB-BESTÄLLNING - om du vill ha allt som visas nedan använder du denna beställningsruta.
Tidskriften Cerealier Tema: ”Livsmedelsprocessning – för bättre näringsinnehåll”
0 kr
Tidskriften Cerealier nr.4 2020
Processning kan göra maten vi äter säkrare, nyttigare och mer hållbar. I detta nummer ger fyra forskare sin syn på olika processteknikers roll vid framtagande av växtbaserade livsmedel. Havre är ett exempel på en mångsidig råvara som tack vare olika processmetoder kan bli till dryck, bröd, ingredienser och flingor. Många råvaror har fått ny användning med hjälp av forskning och innovation. Vem kunde till exempel för tio år sedan tro att vi skulle se på havre som ett alternativ till kött? Trevlig läsning!
Fakta
Lämplig målgrupp
Lärare och elever på senare delen av grundskolan och uppåt
Topplista - lärarnas favoriter!
SNABB-BESTÄLLNING - om du vill ha allt som visas nedan använder du denna beställningsruta.
Produkten ligger nu i varukorgen
Justerad till maxantal {0}