Godkänn -Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på utbudet.se. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies och våra användarvillkor

Om Vox PR & Information

Vox PR & Information har lång erfarenhet av att ta fram nytt, uppdatera eller anpassa skolmaterial, såväl lärarhandledningar som elevmaterial. De arbetar tätt ihop med mottagarna för att skapa ett användarvänligt och lektionsanpassat material. Vox har producerat några av våra mest efterfrågade skolmaterial.

Rymdstyrelsen

Tillsammans med Rymdstyrelsen har Vox tagit fram skolmaterial som "Vi rymmer till rymden" och "Leia och björndjuren" vilka båda har varit mycket efterfrågade och uppskattade av lärare och elever.

Utbildningsmaterialet "Vi rymmer till rymden - ett äventyr i tyngdlöshet" har kommit till för att ge svar på en del av frågorna som Rymdstyrelsen ofta får från lärare och elever. Baskunskaper om bemannade rymdfärder och livet på en rymdstation är ämnet i detta kompletta skolpaket. Materialet skapar möjlighet att på ett lustfyllt sätt närma sig naturvetenskapen. Avsett för elever i årskurs 3, 4 och 5.

"Leia och björndjuren – en upptäcktsresa i rymden" är ett skolmaterial om planeterna. Materialet bygger bland annat på aktuell svensk rymdforskning. Målgruppen är elever i årskurs 2-3.

 

SE22301_rymdstyrelsen_web.png   SE22302_rymdstyrelsen_web

 

Kontakt

08-506 76 500

info@voxpr.se

www.voxpr.se

Tillbaka till produkterna