Godkänn -Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på utbudet.se. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies och våra användarvillkor

Om Lärobyrån

Lärobyrån har en bred erfarenhet av att arbeta med utbildningsmaterial och lärarhandledningar till både grundskolan och gymnasiet. Läromedelsförfattaren Ludvig Myrenberg som driver Lärobyrån är inte bara redaktör och skribent, han testar också sina metoder i klassrummet med sina högstadieelever.

Några av Lärobyråns kunder

Robert F. Kennedy Center for Justice & Human Rights

Ett internationellt projekt om kampen för mänskliga rättigheter. Författare till utbildningsmaterialet "Speak Truth to Power" för den svenska upplagan tillsammans med Mats Andersson. Målgrupp: Elever på högstadiet och gymnasieskolan. 

SE55401_RFKCenter_web.png

Medlingsinstitutet

Projektledare, redaktör samt skribent till övningsmaterial för "Lön för mödan", ett häfte om arbetsmarknaden och lönesättning på den svenska arbetsmarknaden. Målgrupp: Elever på gymnasieskolan.

Lärarhandledning-Lön-för-mödan-bild framsida för webb.png

Arena skolinformation

"Entreprenörskap - en praktisk handbok". Idéutvecklare och textförfattare tillsammans med spelkonstruktören Anna-Karin Linder. Handboken är fylld av övningar och aktiviteter som elever kan använda för att träna sina entreprenöriella förmågor. Målgrupp: Högstadiet och gymnasieskolan.  

SE48506_Arena-Skolinformation_web.png
 

 

Kontakt

070-413 45 46

ludvig@larobyran.se

www.larobyran.se

 

_250378

Tillbaka till produkterna