Godkänn -Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på utbudet.se. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies och våra användarvillkor

Om KAPI

KAPI är en fullservicebyrå inom mångkulturell kommunikation. Vi hjälper myndigheter och företag med kommunikation till mångkulturella målgrupper i hela Sverige.

En av våra tjänster är att producera undervisningsmaterial till SFI-skolor i syfte att lära ut svenska och samtidigt informera om hur samhället fungerar. Undervisningsmaterialet tas alltid fram i samarbete med SFI lärare för att det ska vara pedagogiskt och möta frågor om samhället som lärarna får från sina elever. Vi har bland annat producerat utbildningsmaterial för SFI för 1177 Vårdguiden.

 

SE70601.jpg   SE70602.jpg

 

Skolmaterial för SFI skolan - ett urval

Ett utbildningsmaterial på enkel svenska om hur alkoholen påverkar vår hälsa, kultur och våra taditioner. Materialet är självinstruerande och varvat med fakta, övningar, personliga berättelser och ordlista. Utbildningsmaterial finns i två språknivåer SFI-kurs B och C eller SFI-kurs C och D.
Uppdragsgivare: Systembolaget

 

Kontakt

www.kapimarketing.com

Telefon: 08-510 144 55

info@kapimarketing.com

Skeppsbron 30, 111 30 Stockholm

Unknown.png

Tillbaka till produkterna