GODKÄNN -Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på utbudet.se. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies och våra användarvillkor

Användarvillkor

Vid beställning och registrering träffas avtal mellan utbudet.se och kunden.
Beställningen är gratis för kund. Ingen kostnad utgår för det beställda materialet, frakt eller liknande.
För att få beställa så skall man arbeta inom skolan eller utbilda sig för framtida arbete inom skolan.

När du handlar eller interagerar med oss kan du komma att dela dina personuppgifter med oss. Vi behandlar din information för att du ska få så relevanta erbjudanden och inbjudningar som möjligt, då vi har ett intresse av att få marknadsföra produkter och tjänster. Vi har även intressen av att kunna analysera och göra undersökningar för att kunna förbättra våra produkter och tjänster samt förbättra din upplevelse på webbplatsen. Vi behöver även kunna vara behjälpliga när du kontaktar oss och den behandlingen är nödvändig för vårt och ditt intresse att kunna hjälpa dig och hantera ditt ärende. Om du vill ha mer information om vilka personuppgifter vi behandlar och dina rättigheter se vår integritetspolicy. 

Utbudet.se tar ej ansvar för frakt eller innehåll. Krav kan ej riktas mot utbudet.se, då inga kostnader är förknippade med leveransen.

Tillbaka till produkterna