GODKÄNN -Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på utbudet.se. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies och våra användarvillkor


Är mässan inställd? Vi har alternativet!


Corona-viruset och inställda mässor - så ser verkligheten ut just nu. Har du fortfarande behov av att kommunicera med din viktiga målgrupp men känner att det blir svårt när mässor så som Skolforum, Almedalen och andra event ställs in på grund av covid-19? Då kan du, som många andra aktörer, använda dig av utbudet.se, när du vill kommunicera med de unga.

Vill du rekrytera till din bransch, berätta om din verksamhet, förmedla viktig information eller har något annat intressant för målgruppen? Då kan vi vara ett alternativ till den mässan som nu är inställd pga covid-19. För att vi ska kunna hjälpa dig behöver du ett tryckt häfte. Vi ser sedan till att ditt tryckta informationsmaterial kommer ut till lärare och elever i skolan.

Våra 95 000 lärarmedlemmar väljer material från utbudet.se som de är intresserade av att använda i undervisningen. Till ditt tryckta material kan du även skicka med digitala filer. I samband med detta har du också möjlighet att marknadsföra ett kostnadsfritt seminarium eller webinarium. 

Tag kontakt med oss för att se om vi kan hjälpa dig till fortsatt kommunikation med lärare och elever nu när mässan eller annan planerad aktivitet är inställd.

Jag vill gärna veta mera och skickar här ett mejl med mina kontaktuppgifter

 

Edvard Lind
Försäljningschef

Phone: +46 8 440 92 39

edvard.lind@utbudet.se

Tillbaka till produkterna