Godkänn -Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på utbudet.se. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies och våra användarvillkor

Ansökan till årets Sommarforskarskola är öppen

Det finns fortfarande några platser kvar till sommarens äventyr. Känner du en ungdom som går på högstadiet och gillar att utforska?

 

Aktuellt för AstraZenecas Sommarforskarskola 2021

Årets sommarforskarskolor är digitala så det spelar det ingen roll var du bor för att kunna delta. Tipsa, dela eller tagga någon som inte får missa detta.

Då förra årets Sommarforskarskola hölls digitalt så har vi erfarenheter som vi tar med oss till i år. Vi hoppas att alla deltagare är lika taggade som vi på årets Sommarforskarskola!

Sommarforskarskolan kommer i år vara en vecka likt förra årets upplägg.

AstraZeneca sommarforskarskola: 
v 24 (17-18/6)- v 25 (21-23/6)

v 26 (28/6-2/7)

Läs mer här

Labba en vecka från ditt eget hem 

På grund av situationen med Covid-19 har vi, tillsammans med våra partners Borealis och Kungliga Tekniska Högskolan, valt att genomföra årets Sommarforskarskola på distans som alternativ till att tvingas ställa in med målet att genomföra 2022 års Sommarforskarskola fysiskt.
Detta ser vi som en möjlighet för ungdomar i hela Sverige att kunna delta. Vi hoppas att alla deltagare är lika taggade som vi på årets Sommarforskarskola!

Borealis Science Week:

v 32: 9-13 augusti

Läs mer här

1619591725661.jpg

Tillbaka till produkterna