Godkänn -Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på utbudet.se. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies och våra användarvillkor

Riksbankens roll i samhällsekonomin - digital föreläsning för gymnasielärare - 26/3


Sveriges riksbank anordnar en kostnadsfri lärardag digitalt under en eftermiddag den 26 mars 2021. Under denna eftermiddag får du som är gymnasielärare i ekonomi och/eller samhällskunskap möjlighet att uppdatera dina kunskaper om samhällsekonomi och få en djupare inblick i Riksbankens arbete. Avslutningsvis kommer du även få en unik möjlighet till att ställa frågor- samt lyssna till riksbankschef Stefan Ingves


Riksbankens roll i samhällsekonomin - digital lärardag (eftermiddag)

 
Datum: 26 mars 2021
Tid: Kl. 12:30-16:00
Var: Digitalt via Microsoft Teams
Pris: Kostnadsfritt
Målgrupp: Gymnasielärare i samhällskunskap och/eller ekonomiska ämnen


Programpunkter:

- Riksbankens roll i samhällsekonomin
- Penningpolitik med inflationsmål
- Utvecklingen på betalningsmarknaden
- Riksbankens arbete med finansiell stabilitet
- Förvaltningen av guld- och valutareserven 
- Sammanfattning och frågestund med riksbankschef Stefan Ingves

(med reservation för ändringar)

Under eftermiddagen ryms kortare pauser på 10-20 minuter mellan varje föreläsning. Programmet med samtliga tider samt teknisk information och inbjudan att ansluta till Teams mejlas ut till anmälda deltagare några dagar i förväg.

 

##FULLBOKAT##

Detta tillfälle är nu fullbokat. Men registrera gärna dina uppgifter ändå så blir du placerad på en väntelista, samt får förtur och kommer bli inbjuden till kommande föreläsningsdagar som Riksbanken erbjuder för gymnasielärare.

 

Anmälan

Intresserad av att delta på den digitala lärardagen?

Klicka på knappen för att registrera ditt deltagande

 

JAG VILL ANMÄLA MIG

 

Bekräftelse på att du har fått en plats skickas först efter att du har registrerat dina uppgifter i anmälningsformuläret. Det är först till kvarn som gäller och antalet platser är begränsat. Anmälan är bindande.

 

Observera att lärardagen endast erbjuds till lärare som undervisar i gymnasieämnena samhällskunskap och/eller ekonomi.Vid frågor är du välkommen att kontakta utbudet.se. Mejla elin@utbudet.se eller ring 08-4409230.

Varmt välkommen med din anmälan!

 

RB-logo-100-PMS.png

 

 

Tillbaka till produkterna