Godkänn -Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på utbudet.se. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies och våra användarvillkor

Välkommen till digitalt seminarium om Sex mot ersättning

Osynliggörande. Att inte finnas. Det är resultatet av vad våra normer om kön och sexualitet kan göra för grupper av unga som har sex mot ersättning. Det här seminariet har fokus på hbtqi-personer och migranter/ensamkommande. Grupper som är särskilt osynliggjorda men som i allra högsta grad finns och som lever i en utsatthet som de flesta inte har någon kunskap om.

Datum/tid

 -

Plats

Online, via Zoom

Medverkar gör bland andra.

Suzann Larsdotter är socionom, sexolog och legitimerad hälso- och sjukvårdskurator. Hon har gjort flera studier om hbtq-personer och sex mot ersättning och anlitas ofta som sakkunnig i frågan. Suzann är en av författarna till "Osynliga synliga aktörer. HBT-personer med erfarenhet av att sälja och/eller köpa sexuella tjänster". 

Anja Persson, projektledare och kurator på Pegasus råd och stöd. Mellan 2017 och 2021 arbetade Pegasus råd och stöd med och för unga hbtqi-personer med erfarenhet av eller funderingar kring sex mot ersättning. Våren 2021 släpptes projektets samlade erfarenheter i "Pegasusguiden - för att bättre möta unga hbtqi-personer som har sex mot ersättning". 

Vill du veta mer om detta och anmäla dig? Klicka här>

ladda ned (1).png

Till MUCF:s aktuella skrifter: Klicka här>

 

Tillbaka till produkterna