Godkänn -Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på utbudet.se. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies och våra användarvillkor

Fördjupningsutbildning i Rätt att veta


För dig som vill börja använda Youmo i praktiken i din undervisning och för dig som redan nu använder denna vägledning i skolan erbjuder vi en fördjupningsutbildning.

I oktober bjuder MUCF i samarbete med UMO in till en interaktiv och digital fördjupningsutbildning i Rätt att veta! för dig som jobbar inom skolan med unga människor som är nya i Sverige. Under utbildningen kommer du att få en fördjupad kunskap som kommer hjälpa dig när du ska samtala med unga människor som är nya i Sverige om ämnen som berör sexualitet, hälsa, relationer och jämställdhet utifrån youmo.se.

 

Målgrupp:

Utbildningen riktar sig till pedagoger, elevhälsa och andra professioner i skolan som möter unga som är nya i Sverige och som har gått grundutbildningen Rätt att veta! eller vår webbutbildning Rätt att veta!

Tid och plats:

En digital utbildning den 28 oktober, där alla föreläsningar sker via länk i kombination med digitala workshops som ger dig möjlighet att utbyta erfarenheter med skolpersonal som är verksamma i hela landet.

Digital utbildning: Den 28 oktober, kl. 9-16. Utbildningen sker via Zoom.

En lokal-digital utbildning den 29 oktober, där livesända föreläsningar kombineras med workshops på respektive skola. Inför varje workshop kommer deltagarna få instruktioner av den som är moderator och efter varje workshop återsamlas alla deltagare via länk.

Lokal-digital utbildning: Den 29 oktober, kl. 9-16. Varje deltagande skola ansvarar för lokal åt sin grupp.

Anmälan:

För att anmäla dig till den digitala utbildningen klicka här>

För att anmäla dig till den lokal-digitala utbildningen gör du så här: Maila namn på kontaktperson för din skola till youmo@mucf.se. Klicka sedan på länken nedan och anmäl deltagarna ifrån din skola.

Klicka här>


Sista anmälningsdag för båda dagarna är den 1 oktober.
Om du har några frågor går det bra att skriva till youmo@mucf.se.

 

Tillbaka till produkterna