Godkänn -Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på utbudet.se. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies och våra användarvillkor

Digitalt Frukostmöte 6 maj för SYVAR


Arbetar du som som studie- och yrkesvägledare och vill veta mer om svetsutbildning och möjliga karriärvägar för yrkessvetsare? Välkommen att lyssna på Elisabeth Egerblom och Jonas Saarimääki, ansvariga för diplomutbildningar på Svetskommissionen, som berättar om IW-svetsutbildningen, International Welder.

Svetsaryrket kräver idag både god praktisk färdighet och teoretisk kunskap, vilket utbildningen till internationell svetsare ger. Ett IW-diplom talar om att utbildingen är kvalitetsgranskad.

Svetsare är ett fritt yrke som ofta är kreativt, med bra lön och goda chanser att arbeta utomlands. Framtiden ser ljus ut när det gäller jobb, svensk industri behöver fler skickliga svetsare! Som svetsare arbetar du med olika uppgifter, främst inom verkstadsindustri. Några av arbetsuppgifterna är tillverkning, montering och reparation. Det finns dessutom möjlighet att läsa vidare på någon av de högre diplomutbildningarna, till exempel till svetsspecialist.

 

Anmälan>

 

SE117.jpg

Tillbaka till produkterna